Αναρρίχηση

Η Ορειβατική και Αναρριχητική Λέσχη Θεσσαλονίκης είναι από τους πρωτοπόρους και πλέον δραστήριους συλλόγους στον τομέα της αναρρίχησης. Διαθέτει δύο ιδιόκτητες αναρριχητικές πίστες και εκπαιδευτές αναγνωρισμένους από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης. Η ΟΑΛΘ διοργανώνει κάθε χρόνο σχολή ορειβασίας-αναρρίχησης και επίσης συνδράμει στην διοργάνωση σχολών και από άλλους συλλόγους.

Η σχολή ορειβασίας-αναρρίχησης της ΟΑΛΘ, διοργανώνεται μία φορά τον χρόνο και ξεκινάει τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου. Ο εξοπλισμός παρέχεται από τον σύλλογο εκτός από τα αναρριχητικά παπούτσια που πρέπει να αγοράσει ο κάθε εκπαιδευόμενος μόνος του. Το κόστος συμμετοχής για τα μαθήματα στην ετήσια σχολή είναι περίπου 350* €.

Μπορείτε να περάσετε από τα γραφεία μας, για να δείτε τις αναρριχητικές πίστες, τους αναρριχητές και να μιλήσετε με τους εκπαιδευτές για περισσότερες πληροφορίες. Οι ώρες συγκέντρωσης των αναρριχητών στα γραφεία του συλλόγου είναι Τρίτη και Πέμπτη 20:00-22:00. Επίσης μπορείτε να τηλεφωνήσετε στον εκπαιδευτή Χρήστο Ανανιάδη στο τηλ. 6972 507391*.

Επίσης τα μέλη του συλλόγου μπορούν με μηνιαίο κόστος 12* € να χρησιμοποιούν τις αναρριχητικές πίστες που διαθέτουμε.
Για να γίνει κάποιος μέλος, χρειάζεται:
- δύο φωτογραφίες,
- να συμπληρώσει μία αίτηση,
- να πληρώσει 4* € για την εγγραφή,
- να πληρώσει 24* € συνδρομή μέλους για κάθε εξάμηνο (48* € ετησίως).

(*πληροφορίες ενημερωμένες για το 2005-06)